23-25 juli: Lek och båttur i Bohuslän och sedan hem till Halland

Från Fjällbacka hittade vi E6:an igen och åkte till barnens mormor och morfars hus några mil bort. Barnen lekte i trädgården och vi hade en skön tisdageftermiddag.

Plockar vinbär

På onsdagen tog vi en dagstur i skärgården med mormor och morfars segelbåt. Tyvärr tog jag inga bloggmässiga bilder (utan barnens ansikten) så det får istället bli en bild på mig som illustration 🙂

Efter natt nummer hundra spenderade vi förmiddagen hos mormor och morfar innan vi återigen körde upp på E6:an och åkte de sista milen hem till Varberg i Halland.

Huset stod kvar, väl bevakat av våra grannar, och grönskan frodades ymnigt, så när som på vår gräsmatta som underhållits bra av robotgräsklipparen. Tyvärr är det lite för torrt i markerna, hoppas på regn snart!

Krukväxterna som jag planterade ut i en kruka på altanen har klarat sig bra! Maskrosor trivs också bra i vår trädgård 🙂

Hoppas att vi har kunnat inspirera till att resa med små barn och att man inte behöver flyga för att hitta enastående platser. Sverige är fantastiskt och vill man ha ännu mer spektakulär natur är det bara att åka till vårt vackra grannland Norge.

Jag hoppas också att ni som har följt vår resa via denna blogg har haft glädje av att läsa! Hör gärna av er i kommentarsfältet 🙂