9 maj: Vattnets hus i Ängelholm, Skåne

Igår skulle det regna, enligt prognosen, så vi passade på att testa Ängelholms nybyggda badhus Vattnets hus. Det var som väntat väldigt fräscht och det fanns en fin äventyrsdel som passade väldigt bra för våra barns åldrar. Det var kul att se hur de i början var lite rädda för vattnet men allt eftersom vågade prova mer bubblor och en rund ström.

De har ett bra kafé också som man kan handla i direkt från badet, mycket smidigt. En torsdag mitt på dagen var det få personer där så det var helt enkelt toppen. Det kostade 250 kr för oss fyra och då fick vi ju duscha på köpet 🙂

Sedan parkerade vi igen på vår numera vanliga ställplats i Ängelholm 🙂

Barnen var trötta efter badet så det blev tidig läggning för dem, i säng klockan sju. Jag tog en fin kvällspromenad i de fina centrala delarna och maken tog sen en liten löptur.

Ängelholm är en väldigt mysig och välvårdad stad med fina hus, trevliga områden runt ån och väldigt bra skyltat för cyklister. Vi gillar Ängelholm!