22-23 april: Tyinkrysset, Oppland

Från Gudvangen vände vi tillbaka åt nordost igen för att se om vi kunde hitta lite mer längdskidåkning innan det är dags att byta till sommarpackning. Vi åkte tillbaka till Valdres, och stannade för natten strax innan Tyinkrysset på en stor parkeringsplats i fjällen.

Där var så soligt och härligt och kul för barnen så vi stannade hela dagen. Pappan åkte lite skidor och vi andra var vid bilen. Storasyster försökte lära sig att flyga och lillebror tränade på att hoppa och springa i snö 🙂 Barnen gjorde en koja bland några buskar och så fikade vi där såklart.

På eftermiddagen blev det så varmt att vi tog av oss barfota och badade fötterna i det ljumma vattnet i vattenpölarna 🙂 Succé tyckte barnen 🙂 Sedan blev det fotbad i husbilen.

Vyn från husbilsdörren

När det blev kväll åkte vi vidare och hittade en annan stor grusparkering, med ännu maffigare utsikt, mot Jotunheimen nationalpark.

Garli parkering

Här stod vi tillsammans med en annan småbarnsfamilj i husbil 🙂