13-16 april: Sjusjøen igen :)

Från Lillehammer Turistsenter åkte vi upp till fina Sjusjøen igen. Det ligger betydligt högre än Lillehammer och det finns mycket mer snö. I Sjusjøen finns ett rikt nätverk av fina skidspår, och med täta mellanrum möttes spåren och det fanns en karta där man kan bestämma vilket håll man ska åka härnäst. Det finns även höjdkurvor så man kan som vi leta efter områden som är hyfsat platta, för då blir det lite roligare för barnen.

Vi parkerade på Storåsen igen, och när tankarna behövde fyllas och tömmas tog vi in en natt på Sjusjøtunets camping. De serverade kaffe och våffla för 60 NOK som vi avnjöt i panoramavy över fjällen. Allt i strålande sol, bortsett från sista eftermiddagen då det blev lite mulet.

Det blev alltså ytterligare tre nätter i Sjusjøen 🙂

En rolig utsiktssnöhög på campingen

Snösmältning igång. Det mulna vädret syns i högerkanten

Familjeporträtt: skuggan mamman, storasyster som får draghjälp, lillebror i vagnen och så pappan som drar

Tack Sjusjøen för härliga dagar!