11-13 april: Lysgårdsbakken och Lillehammer i Oppland

I förrgår kväll åkte vi ner för fjällen och stannade för natten vid ännu en hoppbacke — Lysgårdsbakken. Det var här som OS-elden brann 1994. De har fina grusparkeringar i etage ner för slänten, med fin utsikt över dalen.

Igår förmiddag åkte vi ner till Lillehammer för att tömma och fylla tankar, proviantera, tvätta kläder, duscha, ladda upp filmer till molnet och ladda diverse batterier. Vi har dusch i husbilen, men vi vill spara på vattnet för att kunna fricampa så mycket som möjligt 🙂

Vi hittade en gasolflaska av modell P11 Stål Industri på Plantasjen och checkade sedan in på campingen Lillehammers Turistsenter i utkanten av byn.

Idag har vi fortsatt fixandet, och även hunnit med att leka med is och snö. Smidigt och bra att barnen inte har så höga krav på underhållning! 🙂

På eftermiddagen drog vi vidare!