19-20 april: Gårdsbruk i Valdres, Oppland

Igår vaknade vi på campingen på Fagernes och passade på att duscha, tvätta och leka på lekplatsen. Maken och jag tog även varsin löprunda så numera kallar vi oss valdresspringare 🙂

Vi åt långfredagslunch i solen på en kinarestaurang 🙂 och åkte sedan till några kompisar som bor på en häftig bondgård i Valdres. De har barn som lekte fantastiskt bra med våra barn och visade oss alla runt på gården. Häftigt att bli guidad i fjöset av en femåring!

Familjen har mark som sträcker sig hundratals höjdmeter och förutom gården vi var på har de två fäbodar, støl. Det var riktigt roligt att träffa dessa trevliga människor och att få ta del av arbetet på gården i ett dygn. Pappan hjälpte till att mjölka 🙂

Barnen rusar ner mot skogen för att kolla på en koja

Lillebror pratar med kattungarna och några kalvar

Spektakulär vy från gårdsplanen

Vår natthamn mellan långfredagen och påskdagen

Tack familjen!